Klubben firade sitt 75-årsjubileum med en trevlig fest för medlemmar och respektive i Örlogskapellet på Nya Varvet tisdagen den 2 april.

Festligheterna inleddes redan på eftermiddagen när några av festdeltagarna bjöds på en fin båttur i vårsolen med M/S Hamnen, en rundtur i Göteborgs Hamn. Turen guidades av hamnkapten Åse Kärnebro som ju tillika är klubbens vice ordförande sedan senaste årsmötet. Hamnrundturen startade vid Stenpiren och gick sedan förbi Energihamnen och APM Terminal där Maersk Monaco med sina impoernae 300 meter låg inne för lossning och lastning. Sedan gick vi ut förbi RoRo-terminalen och vidare ut mot Arendalsterminalen för att se bygget av den nya terminal som byggs mellan dessa båda. Ett imponerande bygge!

Festen startade vid 18-tiden med 23 deltagare. Bubbel och mingel först och en titt i ett antal fotoalbum som plockats fram ur klubbens historiska gömmor.

Sedan till bords och under avätandet av en delikat trerätters middag bjöds det på några tal och dessutom hjälptes vi åt med allsången kring borden. Så bröts taffeln och fortsatt mingel och prat tog vid tills framemot midnatt när 75-årsfesten avslutades.

Här syns närmast kameran Esbjörn Hillberg med sin Ulla mittemot, sedan till höger Lennart Fougelberg med sin Inger och mittemot dem Hans Hederström med sin Lena.
Vid ordförandebordet hittade vi närmast kameran Anna Lundberg och mittemot henne hedersmedlemmen Bengt Wallin, i mitten ordförande Per Öfverman med sin Susanne mittemot och längst bort vice ordförande Åsa Kärnebro med sin Pierre mittemot.
Här syns närmast kameran till vänster skattmästare Johan Brax och sedan klubbmästare Ingela Berntson med sin Jonas längst bort. Närmast kameran till höger Fredrik Hermansson, sedan Sofia Brax och Dag Holmbergh.